TEKU - poszukuję / kupię.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Szakali
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2013.08
    • 572

Ja widziałem fajne Teku z BrewDoga w Tyskim Świecie Piwa za 15 zł. Mnie osobiście te szkło średnio przekonuje, ale pewnie je kiedyś zakupie przy okazji. Do dogłębnej degustacji wystarczy zdecydowanie koniakówka/snifter.

Comment

• Skaut_piwny
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2011.12
      • 35

Nie będę zakładał nowego tematu, więc zapytam tutaj. Ktoś wie, czy w Rastalu można kupić coś detalicznie czy w grę wchodzą tylko duże zamówienia np. dla browarów?

Comment

• leona
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2009.07
        • 5853

W makro kieliszki do wina "prawiejakteku" o pojemności 470 ml są od ręki za 8,16 zł.

Comment

• zgoda
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.05
          • 3516

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Skaut_piwny Wyświetlenie odpowiedzi
          Nie będę zakładał nowego tematu, więc zapytam tutaj. Ktoś wie, czy w Rastalu można kupić coś detalicznie czy w grę wchodzą tylko duże zamówienia np. dla browarów?
          Nie ma detalu.
          Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• e-prezes
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19261

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcogal Wyświetlenie odpowiedzi
            Też taki mam. Kupiłem w tymże sklepie za 10 zł, ale kiepsko mi się z niego pije

Comment

Przetwarzanie...
            X