chętnych proszę o info na priv. Mogę sprzedać całość albo na sztuki.
otwieracze na sprzedaż
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Cześć Wszystkim! Miło być na tym forum. Mam do sprzedania dwa interesujące zabytkowe otwieracze. Jednak wolę pić piwo i jeść jedzenie, niż kolekcjonować przedmioty.
Zabytkowy otwieracz wyprodukowany w Stanach. Zdrowy kawał stali, wżery powierzchniowe....-
-
-
Cześć, może coś kogoś zainteresuje. Mam więcej, ale akurat jest limit na post 5 zdjęć, a nie chce spamować
jak ktoś będzie zainteresowany, to zapraszam do kontaktu. Może być przez messenger. Mój profil: https://m.facebook.com/1255011639/
Podeślę wszystkie zdjęcia...-
2023-03-04, 00:22 -
-
info na maila jerzy.golebiowski@gmail.com...
-
2017-11-08, 16:32 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment