Szukam etykiet z całego świata z motywem świątecznym , kobiet , pociągi , kozły, zaprzęgi piwne, wymienię za inne etykiety , wymienię się polskimi kapslami, mam 300 wzorów dziewiczych do wymiany z Polski , trochę zagranicy , kontakt brandysmarek@poczta.onet.pl
Wymiana etykiet, kapsli , podstawek
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
kozły, zaprzęgi, kobiety ,zbieram sam, ale coś mam w dublach o chętnie się wymieniem , pisz na mój e mailComment
-
Szukam etykiet z całego świata z motywem świątecznym , kobiet , pociągi , kozły, zaprzęgi piwne, wymienię za inne etykiety , wymienię się polskimi kapslami, mam 300 wzorów dziewiczych do wymiany z Polski , trochę zagranicy , kontakt brandysmarek@poczta.onet.plComment
-
Odświeżam temat, etykiety, podstawki z wyżej wymienionymi motywami wymienię na etykiety, no i kapselkiComment
-
Marku, czy ety z kobietami z piw domowych też Cię interesują??Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Czy jedne z pierwszych et AleBrowaru (te które zgorszyły Becika) też wchodzą w twoje ramy kolekcjonerskie czyli temat kobiety ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
-
Powracam z tematem wymiany etykiet, kapsli i podstawek, na podobne walory ( etykiety kobiety święta , pociągi , kozły, polskie browary restauracyjne , polskie kapsle i podstawki ) w dubletach mam ponad 300 kapsli dziewiczych, około 500 podstawek polskich i 3 tyś wzorów etykiet polskich o różnych motywach z ponad 100 browarówComment
Comment