Witam. Ile mogą być warte i czy wogóle kogoś interesuje kolekcja kufli Barbórkowych ? W kolekcji ok 60szt najstarszy z lat 70 wszystko w stanie idealnym
Kufle Barbórkowe
Collapse
X
-
Przy dobrych wiatrach możesz sprzedać 10 zł/sztuka, ale też o to będzie niezwykle ciężko.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Related Topics
Collapse
-
Kupię stare kufle do piwa Tyskie, Warka, Łomża. Zależy mi na tym żeby kufle nie były nowe, były z grubego szkła i były z uchwytem (nie chodzi o szklanki)☺️
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Cześć, sprzedam kufle, szklanki i pokale do piwa. Zainteresowanych proszę o kontakt.5 Photos
-
-
-
Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.
Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.
Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...-
Channel: Warszawa
2024-04-24, 19:05 -
-
Mam kolekcję ok 500szt kufli, szklanek i innego szkła do Piwa.
Kolekcja zbierana przez ćwierć wieku (dla humanistów 25 lat).
Są tam kufle ceramiczne, szklane, szklanki, kielichy... Polskie i zagraniczne - różne. Miałem jedno kryterium - do Piwa.
Czas się pozbyć...-
-
-
Cześć wszystkim, będę likwidował kolekcję szkła piwnego, mam trochę szkieł piwnych głównie z Niemiec do oddania. Kilka kartonów tego będzie. Zdjęć nie zrobię, bo wszystko w kartony popakowane. Odbiór osobisty w Warszawie, nie mam zdrowia pakować i wysyłać.
Jak ktoś zainteresowany,...-
2020-11-06, 23:10 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment