Posiadam do wymiany,Belgia-2645 sztuk,Ukraina -266,Włochy-500,Estonia 518,Białoruś 533,Rosja-350.Z wyżej wymienionych państw posiadam również mniejsze zestawy.Wymiana na inne państw
Etykiety-europa
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
W nawiązaniu do zamkniętej! dyskusji (wszak to forum dyskusyjne) proszę o udzielenie odpowiedzi na zawarte tam pytanie, które tu powtórzę raz jeszcze:
Jest to bowiem istotna kwestia jakie zgłoszenia poprawek, usprawnień, błędów będą realizowane?...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Witam
Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
-
Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie
„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...-
Channel: Islandia
2024-11-03, 01:56 -
-
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
- etykiety powklejane w 4 segregatorach
...5 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-09-25, 16:09 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment