Kronika przemysłu piwowarskiego
Collapse
X
-
Kronika przemysłu piwowarskiego
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-05-28, 08:34.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak -
-
-
Chwila moment panowie, to jest moje ogłoszenie
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
tyskikufel nie odpisał. no cóż...
Może ktoś inny? Albo bez pozbywania się książki - zadowolę się fotokopią.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-06-17, 18:57.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Oferta kupna nieaktualna.
Dzięki dobrej duszy od 10 minut jestem posiadaczem tej książki
Related Topics
Collapse
-
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
-
Jestem w posiadaniu "Kroniki Przemysłu Piwowarskiego" cz I obejmującą lata 1945-1980. Czy ktoś posiada może cz II? interesyje mnie jakie late ona obejmuje ewentualnie czego dotyczy.
-
Channel: Historia
-
-
Niecałe 10 kilometrów od miejsca naszego kwaterunku Opočna od miesiąca działa kolejny mały browarek. Oczywiście postanowiliśmy go odwiedzić. Browar położony jest we wsi Ledce i nazywa się Ovipistán.
Długi spacer dobrze nam zrobił i na miejsce dotarliśmy w sobotę około...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment