Tabliczka Guinness

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bartus24
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.08
    • 38

Tabliczka Guinness

Witam

Sprzatajac dom znalazłem tabliczkę Guinness. Wykonana z gipsu (dość ciężka) z emaliowanym logo browaru. Wyglada pięknie. Przywiozlem ja z Anglii.
    Attached Files
    Guinness ...
  • Juby_piwosz
    Porucznik Browarny Tester
    • 2006.02
    • 254

Ale z tego jeszcze nic nie wynika, chcesz może mi ją podarować? Chętnie przyjmę, bo jeszcze trochę miejsca mam na ścianie Domku Piwnego...

Comment

• bartus24
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2003.08
      • 38

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Juby_piwosz Wyświetlenie odpowiedzi
      Ale z tego jeszcze nic nie wynika, chcesz może mi ją podarować? Chętnie przyjmę, bo jeszcze trochę miejsca mam na ścianie Domku Piwnego...
      Ok nie ma problemu ale Ty mi podarujesz jakiś banknot w zamian
      Guinness ...

Comment

• Cooper
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2002.11
        • 6056

W takim razie od razu było napisać Bartus w poście nr 1 że jest na sprzedaż bo z niego wynika że chwalisz się jedynie znalezieniem jej. Notoabene bardzo popularnej reklamy jaką masowo są zapełnione wszelkie puby itp na wyspach.
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• bartus24
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2003.08
          • 38

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
          W takim razie od razu było napisać Bartus w poście nr 1 że jest na sprzedaż bo z niego wynika że chwalisz się jedynie znalezieniem jej. Notoabene bardzo popularnej reklamy jaką masowo są zapełnione wszelkie puby itp na wyspach.
          Skoro umieszczam w kategorii Giełda to chyba jest na sprzedaz
          Guinness ...

Comment

• Cooper
            🍼🍼
            • 2002.11
            • 6056

Chyba ale nie na pewno bo zgodnie z działem może być też na wymianę
            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• bartus24
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2003.08
              • 38

Chyba ale nie na pewno bo zgodnie z działem może być też na wymianę
              No to wymienię za banknot
              Guinness ...

Comment

• iron
                • 2002.08
                • 6717

Tylko skoro ona taka popularna, to czy aby jej wartość to banknot - czy może moneta
                bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Cooper
                  🍼🍼
                  • 2002.11
                  • 6056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bartus24 Wyświetlenie odpowiedzi
                  No to wymienię za banknot
                  Zaraz po napisaniu swojego posta właśnie tak pomyślałem ze zaripostujesz i zrobileś tak ale dopiero następnego dnia
                  Hmmm... pojawia się tylko pytanie po co słowo "Sprzedam" w tytule działu ktoś dodawał...
                  Żeby już nie trollować. Tradycyjnie polecam w takim przypadku stronę allegro zresztą jesli nie miałeś do tej pory nawałnicy ofert na PW typu "ile chcesz za tą tabliczkę?" i "już płacę, odbieram chociażby dziś" itp to znaczy że nie jest to raczej biały (czyt. cenny) kruk.
                  Reklama prawdopodobnie z lat 90.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                  Tylko skoro ona taka popularna, to czy aby jej wartość to banknot - czy może moneta
                  Na pewno banknot nie moneta, może nie z władcą z dynastii Piastów ale z wcześniejszym z Jagiellonów , na pewno z żadnym z tych późniejszych
                  Last edited by Cooper; 2014-08-09, 12:47.

Comment

• bartus24
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2003.08
                    • 38

Zaraz po napisaniu swojego posta właśnie tak pomyślałem ze zaripostujesz i zrobileś tak ale dopiero następnego dnia
                    Hmmm... pojawia się tylko pytanie po co słowo "Sprzedam" w tytule działu ktoś dodawał...
                    Żeby już nie trollować. Tradycyjnie polecam w takim przypadku stronę allegro zresztą jesli nie miałeś do tej pory nawałnicy ofert na PW typu "ile chcesz za tą tabliczkę?" i "już płacę, odbieram chociażby dziś" itp to znaczy że nie jest to raczej biały (czyt. cenny) kruk.
                    Reklama prawdopodobnie z lat 90.

Na pewno banknot nie moneta, może nie z władcą z dynastii Piastów ale z wcześniejszym z Jagiellonów , na pewno z żadnym z tych późniejszych
                    Zaproponuj cenę i dzisiaj deal bo jutro jestem na drugim końcu polski
                    Guinness ...

Comment

• Cooper
                      🍼🍼
                      • 2002.11
                      • 6056

Ależ Drogi Bartusie gdybym był zainteresowany owym artefaktem to pewnie zaraz po założeniu tego tematu dostałbyś ode mnie wiadomość PW o treści identycznej lub podobnej jak podałem w poście.
                      PS: ja dziś i jutro prawie na drugim końcu Europy

Comment

Przetwarzanie...
                      X