sprzedam lub wymienie na cos ciekawego
brewery history no 93
Collapse
X
-
Mam coś co może Cię zainteresować, ale nie bardzo wiem jak to się nazywa. Jest to pas "chorągiewek" który rozwiesza się w knajpie z okazji czegoś tam. Ja jeden zerwałem po zakończeniu św. Patryka, ale mi zginął w czasie przeprowadzki, natomiast ten który Ci proponuję jest Kilkenny.Comment
-
arti napisał(a)
Mam coś co może Cię zainteresować, ale nie bardzo wiem jak to się nazywa. Jest to pas "chorągiewek" który rozwiesza się w knajpie z okazji czegoś tam. Ja jeden zerwałem po zakończeniu św. Patryka, ale mi zginął w czasie przeprowadzki, natomiast ten który Ci proponuję jest Kilkenny.
co chcesz za te choragiewki ??????????Comment
Related Topics
Collapse
-
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu"
. Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
-
Channel: Belgia
-
-
Hejka, przez jakiś będę się tu udzielał w imieniu Centrum Piwowarstwa
Niedawno dotarł do nas Piwowar nr 50.
Numer 50 magazynu "Piwowar" skupia się głównie na grodziskim piwowarstwie, prezentując różnorodne aspekty tego stylu. Zawiera wywiady z pasjonatami...2024-09-18, 13:25 -
Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
-
Channel: Śląskie
-
-
Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w Jubileuszowym X Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego.
Termin konkursu będzie zgodny z IV Częstochowskim Festiwalem Piwa (szczegóły... -
Rozmowa z autorem książek takich jak:
- Browary Łodzi i regionu, 2011;
- Polskie piwo. Biografia (historia lekko podchmielona), 2018.
edit: kurde, chyba w złym miejscu umieściłem, bardziej do historii by pasowało.
-
Channel: Historia
2021-12-20, 19:45 - Loading...
- Koniec listy.
Comment