Gdyby mimo wszystko był błąd i chodziło ci o to Chaetau ( eta nr 11 czyli bez brązowych boków to byłbym zainteresowany. Chodzi mi wyłącznie o etę ale wiadomo że wziałbym całość. Na orgazmy smakowe raczej bym nie liczył bo piłem "rocznik" 2013 z niedużym, kilkumiesięcznym poslizgiem po dacie spożywki i już waliło octem z Warsowinu. Rozumiem że nazwa kojarzy się z markowymi francuskimi trunkami ale tylko nazwa bo na pewno nie smak
Jak byś miał to piwo o którym piszę to rzuć cenę na PW, dzięks.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Chodzi o ete 12 ("najnowsza"). Pisownia ich się nie różni, więc nie rozumiem za bardzo tego problemu?
Co do octu to bardziej martwię się, że może 'wylatać' z butelki.
Aha, dzieki za odpis. Ja też nie widze zadnego problemu bo go nie ma. Ety jak widzisz na stronie są kompletnie inne, różnica pomiędzy nimi nie leży bynajmniej w pisowni. Pozdrawiam.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
Witam wszystkich,
Sprzedam komplet:
Fermentor G30 conical fermentet pro
Osłonę Grainfather Conical Coat
Pompę GF cooling pump kit.
Fermentor zakupiony w czerwcu 2022, jeden raz używany, więc jak nowy.
Cena 3000 PLN.
Mam na sprzedaż zestaw: Browar Domowy BA SUPER START użyty 2 razy.
oraz Garnek emaliowany 40L - nigdy nie użyty.
+ gratis mogę dorzucić własnej konstrukcji skrzynie do chłodzenia podczas fermentacji (do umieszczania zamrożonych butelek z wodą)....
Comment