Posiadam na wymianę podstawki Perły z Chmielaków. Inne oferowane są zaznaczone w moim profilu. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Podstawka z Chmielaków 2014
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Spiesz się z wymianą bo już są na allegro i to oferowane przez więcej niż jedną osobę. "Kuptereski" i z licytacją.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Related Topics
Collapse
-
W zeszłym roku był osobny temat, zatem i w tym taki zakładam.
Zaznaczam, że w spis obejmuje różnego rodzaju akcje - festiwale z dużą ilością browarów, święta piwa z ograniczoną reprezentacją, jak i dzień otwartych drzwi gdzie zapewne obecne będą tylko piwa jednego browaru....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Co roku mam problem z "ugryzieniem" tego tematu na b.biz i dalej nie bardzo wiem jak to wpisywać na forum.
Dlatego wrzucę tutaj listę (ze strony SAHP) imprez, bo każdej z osobna nie widzę sensu (no chyba, że ktoś będzie chciał założyć wątek dla jakiejś konkretnej, bo się...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2014-01-04, 13:53 -
-
IMPREZY, KTÓRE JUŻ SIĘ ODBYŁY:
25.01.2014 - Warszawa - XV Zimowa Giełda Birofiliów
15.02.2014 - Gdańsk - Giełda Kolekcjonerów Piwnych Akcesoriów
22.02.2014 - Kraków - XX Międzynarodowa Giełda Birofiliów
8.03.2014 - Zielona Góra - IX Spotkania Piwowarów i I Konkurs Piw... -
-
Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
Nigdzie nie mogę jej znaleźć.2 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment