WItam, czy orientujecie się, czy na tegorocznym beerfeście było jakieś szkło z tego festiwalu? Jeśli tak, to chętnie kupię (oczywiście jeśli ktoś ma zbędne).
pozdrawiam
Były kufle 0,5 litra z napisem beerfest 2014 , można było kupić za 16 zł , dodatkowo grawerownie jak ktoś coś chciał za 5 zł, można było zrobić sobie personalizowane limitowane etykiety tyskie gronie i klasyczne ze swoim zdjęciem, z kumplami , dziewczyną, samoprzylepne gratisowo
Co roku mam problem z "ugryzieniem" tego tematu na b.biz i dalej nie bardzo wiem jak to wpisywać na forum.
Dlatego wrzucę tutaj listę (ze strony SAHP) imprez, bo każdej z osobna nie widzę sensu (no chyba, że ktoś będzie chciał założyć wątek dla jakiejś konkretnej, bo się...
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...
Comment