mam takie dwie: jedna z budynkiem na którym jest flaga belgii i proporzec Palm cośtam a druga z dostawcą piwa w skrzynce. chce się wymienić, oczekuję propozycji, choć upatrzyłem sobie już obiekt na wymianę.
e-prezes napisał(a) potrzebuję komplet kolekcjonerski Red EB (tj. etykietka, podstawka i kapsel), ale zdaję sobie sprawę, że może być trudno.
Z etykietą raczej nie będzie problemów, z podstawką chyba też nie (mówimy oczywiście o waflu), ale nie wiem co z kapslem. Może coś wygrzebię, ale nie daję gwarancji.
Moje poszukiwania zaowocowały, ale..
Etykiet nie mam, wafle nawet kilka sztuk, no i jest kasel niebieski z napisem Red. jeśli e-prezes reflektujesz na ten "niepełny" komplet to mahniom.
Przepraszam za deinformację z etykietą
Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej...
Sporych rozmiarów browar regionalny z własnym wyszynkiem zlokalizowany z dala od centrum Aten, za to tuż przy stacji metra Agios Dimitrios czerwonej linii 2.
Jest to otwarty w 2021 roku browar w stylu amerykańskim. Wszystko znajduje się w hangarze dawnej hali przemysłowej.
Pół powierzchni...
Okolica dawnych zakładów remontowo - kolejowych w Rydze obfituje w stare magazyny. Niska ceglana zabudowa przemysłowa często z przełomu XIX i XX wieku ma swój urok.
Klucząc między nimi podchodzę pod jeden z nich gdzie ma się mieścić browar rzemieślniczy Nurme. Brama otwarta, ale...
Comment