Kupię szkło / pokal do piwa GRODZISKIE.
Kupię pokal do Grodziske
Collapse
X
-
Ja też!Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
-
-
A chcesz do kolekcji, czy do picia? Znam kogoś, kto ma kilka, ale byłem przy tym, jak jeden z nich kupił za dwie czy trzy stówy - 10 lat temu... Więc policz sobie, ile to może dziś kosztować. Zresztą podejrzewam, że właściciel i tak raczej nie planuje się z żadną ze swoich sztuk rozstać.
Comment
-
-
Najszybciej kupisz na giełdzie w Grodzisku.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA chcesz do kolekcji, czy do picia? Znam kogoś, kto ma kilka, ale byłem przy tym, jak jeden z nich kupił za dwie czy trzy stówy - 10 lat temu... Więc policz sobie, ile to może dziś kosztować. Zresztą podejrzewam, że właściciel i tak raczej nie planuje się z żadną ze swoich sztuk rozstać.
Koszt to raczej 50-100 zł. Mam znajomego, co kupował po 10 zł za sztukę parę lat temu.
Do giełdy w Grodzisku mi daleko.
Comment
-
-
Możesz też popytać bliższych i dalszych znajomych. Mi niespodziewanie udało się kupić ten pokal od znajomego z pracy za 40zl, zresztą sam mu taką cenę zaproponowałem, a to że on go posiada wyszło przypadkiem podczas rozmowy o piwie. Wcześniej dowiedziałem się, że mój wuja posiadał 6 pokali grodziskiego, dał je synowi który pozmieniał się z kolegami na szklanki żywca czy tyskiego w stosunku 1:1 oczywiście ani wuja ani kuzyn nie byli świadomi wartości pokali. Tak więc nikt nie wie jakie skarby kryją strychy i piwnice naszych krewnych i znajomych ;-)Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Witam, posiadam 4 pokale do grodziskiego [tak wiem, na zdjęciu są 3:]
cena to 80zł za sztuke +wysyłka
Comment
-
-
zostały jeszcze trzy.przesyłam dokładniejsze zdjecia
Comment
-
-