Jak w temacie. Sprzedam kolekcję etykiet z browarów restauracyjnych. Mam tego ok 1000 szt. Zainteresowanych proszę o PW. Do końca tyg zamieszczę rozpiskę ile etykiet z danego browaru posiadam. Sprzedaję całość, nie bawię się w sprzedaż pojedynczych sztuk. Sprzedaje z racji braku czasu na uzupełnianie braków. Tylko poważne oferty.
Sprzedam kolekcję etykiet z browarów restauracyjnych
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Sprzedam 77 szt butelek na własne piwo. Butelki bez etykiet, czyste, odkażone pirosiarczynem potasu.
Odbiór tylko osobisty Kraków - Nowa Huta. Koszt 40zł
Tel. 660 811 0111 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-02-27, 16:05 -
-
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
- etykiety powklejane w 4 segregatorach
...5 Photos-
2022-09-25, 16:09 -
-
Witam,
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...2020-03-11, 18:59 -
Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!
Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...-
-
-
Proszę pomóż,
Jestem czeskim kolekcjonerem etykiet piwnych z całego świata i potrzebuję listy nowych i starych polskich browarów z rokiem założenia i zakończenia działalności. Potrzebuję też minibrowarów i browarów restauracyjnych. Byłbym wdzięczny za listę elektroniczną. Czy...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
- Loading...
- Koniec listy.