Sprzedam kolekcję cenówek polskich, 55 browarów - 324 sztuki. Kilkanaście zagranicznych gratis. Zainteresowanych proszę pisać na PW. Sprzedaję całość, załączam przykładowe foto. Sprzedaję z powodu ograniczenia moich zainteresowań.
Sprzedam cenówki z polskich browarów
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
- etykiety powklejane w 4 segregatorach
...5 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-09-25, 16:09 -
-
Witam,
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...2020-03-11, 18:59 -
Kiedy według waszych informacji w polskich browarach/rozlewniach pojawił się proces pasteryzacji piwa?
-
Channel: Historia
2024-10-28, 14:44 -
-
Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 18:37 -
-
Hi,
I'm developer of mobile application Brewee (www.brewee.app). Where you can find all the breweries in different countries. We would like to add Poland breweries now. Do you know is there some way to get those data or is here somebody who would like to help us?
Thank you,...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment