Witam.
Chciałbym zaoferować do WYMIANY: POKALE, oraz KUFLE kolekcjonerskie - piwne.
W większości polskie, ale też i kilka zagranicznych.
Interesują mnie w zamian za nie KAPSLE zarówno te zdjęte z butelek, jak też i niebutelkowane.
Zagraniczne, oraz polskie.
W wypadku wymiany dopuszczam oferty odnoszące się do pojedynczych sztuk.
Szczegóły dotyczące wymiany nie są sztywne i podlegają negocjacji w zależności od zaoferowanych mi kapsli.
Zainteresowanym osobą służę szczegółową informacją odnoszącą się do dokładnych wymiarów poszczególnych pokali, oraz kufli.
Biorę również pod uwagę sprzedaż niniejszej kolekcji, ale TYLKO W CAŁOŚCI, oczywiście za rozsądną cenę.
Wszystkich zainteresowanych zapraszam do odwiedzenia następującej strony w POKAZYWARCE,
gdzie można zobaczyć wszystkie oferowane przeze mnie egzemplarze:
Wszystkie zainteresowane osoby proszę o kontakt.
Kto pierwszy ten lepszy...
Pozdrawiam,
Wojtek.
Chciałbym zaoferować do WYMIANY: POKALE, oraz KUFLE kolekcjonerskie - piwne.
W większości polskie, ale też i kilka zagranicznych.
Interesują mnie w zamian za nie KAPSLE zarówno te zdjęte z butelek, jak też i niebutelkowane.
Zagraniczne, oraz polskie.
W wypadku wymiany dopuszczam oferty odnoszące się do pojedynczych sztuk.
Szczegóły dotyczące wymiany nie są sztywne i podlegają negocjacji w zależności od zaoferowanych mi kapsli.
Zainteresowanym osobą służę szczegółową informacją odnoszącą się do dokładnych wymiarów poszczególnych pokali, oraz kufli.
Biorę również pod uwagę sprzedaż niniejszej kolekcji, ale TYLKO W CAŁOŚCI, oczywiście za rozsądną cenę.
Wszystkich zainteresowanych zapraszam do odwiedzenia następującej strony w POKAZYWARCE,
gdzie można zobaczyć wszystkie oferowane przeze mnie egzemplarze:
Wszystkie zainteresowane osoby proszę o kontakt.
Kto pierwszy ten lepszy...
Pozdrawiam,
Wojtek.
Comment