PORCELANKI z całego kraju SPRZEDAM (ok. 2000 szt.) Różne browary i rozlewnie. Wszystkie z okresu od końca XIX w. do 1945 r. Każda inna.
PORCELANKI do SPRZEDANIA
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:
1. Czy takie porcelanki występowały...1 Photo-
Channel: Historia
-
-
Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
-
Spotkanie z Krzysztofem Żurawskim pivaria książki "Piwo w Szczecinie do roku 1945" odbędzie się w 9.11. (czwartek) w Książnicy Pomorskiej w Szczecinie, ul. Podgórna 15/16 o godz. 17.
Więcej informacji:
https://pomorzezachodnie.travel/Arty...12/Spotkanie_z...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2023-10-30, 18:02 -
-
Witam poszukuję porcelanek z Górnego Śląska np Laurahütte Kattowitz Schoppinitz Rosdzin Pless Radzionkau itd.
Proszę propozycje z ceną
Pozdrawiam z Giszowca...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-05-10, 09:15 -
-
Szperając w archiwum browar.bizowym zauważyłem, że problematyka browaru w Głuchołazach nie posiada odrębnego wątku (i w ogóle nie jest zbyt bogato reprezentowana). Postanowiłem to uzupełnić, dodając na początek nowego wątku kilka informacji (by temat nie był gołosłowny). W trakcie...
-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment