Nie piwne etykiety

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kokobalu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2014.08
    • 6

Nie piwne etykiety

Czy ktos z was zbiera nie piwne etykiety z napojow produkowanych przez browary chetnie odstapie takie z niemiec

Related Topics

Collapse

• tomek1987
    Etykiety piwne NRD RFN Czechosłowacja Bułgaria Francja Rosja
    tomek1987
    Sprzedam lub wymienie na etykiety polskie lub podstawki etykiety piwne z lat 70,80 i 90tych....
    2023-01-29, 11:11
  • etman
    Twoje etykiety
    etman
    A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
    2025-03-13, 18:59
  • pegie23
    Nowe etykiety Lecha
    pegie23
    Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
    2024-07-05, 21:34
  • Ahumba
    Jelonki, Wyki 11a, NaWyki Piwne
    Ahumba
    Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...
    2025-03-03, 18:03
  • Kibi_junior
    Wymienię etykiety/podstawki na kapsle
    Kibi_junior
    Cześć,
    mam na zbyciu sporo birofiliów. Są to:
    - podstawki polskie oraz zagraniczne
    - stare polskie etykiety (od lat 60. aż do końca XX wieku)
    - kraftowe etykiety (w dużej mierze odklejane z butelek i puszek)

Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wymienić...
    2023-03-05, 22:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...