Ukraińskie etykiety z petów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Ukraińskie etykiety z petów

Mam kilkanaście etykiet z ukraińskich butelek PET. Są one z papieru i folii. Chętnie sprzedam lub wymienię na podstawki. Odbiór/wymiana na giełdzie w Krakowie.
    Wiadomość na PW
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Related Topics

Collapse

• solfernus
    ety ukraińskie
    solfernus
    Mam na wymianę etykiety z ukraińskich butelek pet. Jest ich 20 szt. Większość foliowa.
    Wymiana na podstawki z nowych polskich browarów....
    2019-09-29, 20:40
  • Prusak
    Krosno, Lwowska 14, DobryBro
    Prusak
    Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
    Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...
    2024-09-20, 19:34
  • darekd
    ReCraft, [Piwne Podziemie] Chmielokrata Amora Preta
    darekd
    Uwarzone w świętochłowickim ReCrafcie jako "Hop Heavy IPA".

Ekstr. 15%
    Alk. 6%

Chmiel to polski Amora Preta, który według niektórych dystrybutorów, jak i informacji na puszce charakteryzuje się aromatem polskich owoców leśnych. Nie wiem czym polskie...
    2024-03-22, 21:19
  • abernacka
    Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
    abernacka
    Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
    2024-03-16, 22:12
  • bastion
    Ukraina, Kijów, Krasnova 27, John Barleycorn ( Winetime) [ Bez wyszynku]
    bastion
    Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
    Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
    W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...
    2023-12-28, 21:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...