Mam kilkanaście etykiet z ukraińskich butelek PET. Są one z papieru i folii. Chętnie sprzedam lub wymienię na podstawki. Odbiór/wymiana na giełdzie w Krakowie.
Wiadomość na PW
Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...
Uwarzone w świętochłowickim ReCrafcie jako "Hop Heavy IPA".
Ekstr. 15%
Alk. 6%
Chmiel to polski Amora Preta, który według niektórych dystrybutorów, jak i informacji na puszce charakteryzuje się aromatem polskich owoców leśnych. Nie wiem czym polskie...
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...