Kapsel Giełdowy Lublin 2014
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 16:23 -
-
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...-
Channel: Historia
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
W zeszłym roku był osobny temat, zatem i w tym taki zakładam.
Zaznaczam, że w spis obejmuje różnego rodzaju akcje - festiwale z dużą ilością browarów, święta piwa z ograniczoną reprezentacją, jak i dzień otwartych drzwi gdzie zapewne obecne będą tylko piwa jednego browaru....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Co roku mam problem z "ugryzieniem" tego tematu na b.biz i dalej nie bardzo wiem jak to wpisywać na forum.
Dlatego wrzucę tutaj listę (ze strony SAHP) imprez, bo każdej z osobna nie widzę sensu (no chyba, że ktoś będzie chciał założyć wątek dla jakiejś konkretnej, bo się...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2014-01-04, 13:53 -
- Loading...
- Koniec listy.