Poland Baltic Beer- Browar szczeciński ?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Oczywiście że szczeciński Bosman. Jaki inny browar w Sczecinie w okresie PRL mógłby wydać taką ładną popiołkę ?
Dizajn z lat 60. wg mnie. Podobną miał Żywiec. Być może jeszcze inne nieliczne wtedy browary wysyłające piwo na zachód.
Jeśli nie chcesz sprzedawać to wycena nie jest potrzebna. Zachowaj sobie bo ładna a jeśli chcesz poznać realną cenę to od tego masz allegro. Ja pewnie gdybym ją miał to przynajmniej ze stówkę bym sobie śpiewał.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku -
Jestem nowy na forum, nie wiem jak to zrobić. Dotarłem do Waszej forumowej kolekcji popielniczek, chciałbym zamieścić tam swój wzór lecz nie wiem jak. Może jakieś wskazówki ?Comment
Related Topics
Collapse
-
"Baltic Porter Day 2025
Jak co roku świętujemy to najważniejsze piwne święto. Spodziewajcie się przynajmniej czterech porterów na kranach, dużej selekcji butelek/puszek, specjalnego burgera i coś jeszcze wymyślimy" cytat ze strony wydarzenia...Start2025-01-18Koniec2025-01-18AdresWarszawa, ul. gen. Władysława Andersa 23,-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-03, 17:52 -
-
Jak co roku Baltic Porter Day, w trzecią sobotę stycznia.
I jak co roku na stronie www.balticporterday.com będzie mapka miejsc, lista premierowych porterów.-
Channel: Festiwale piwne
2023-12-17, 19:41 -
-
Fajny, działający od 2014 r. browar na Rugii.
https://insel-brauerei.de/
7,5% alk., 30 IBU
Aromat - przyprawowo-owocowy (limetka, pomarańcza), łagodny chmiel
Piana - wysoka, dość trwała, długi lekki kożuszek, trochę zostaje na szkle
Barwa - żółtawo-złota,...-
Channel: Niemcy
-
-
Premiera porterów ReCrafta Mentor IV Palo Santo i Mentor IV Jeżyna. Podczas wieczoru także wiele okołopiwnych atrakcji i spotkanie z ludźmi z ReCraftu.
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
A tak sobie skopiowałem całkiem zacną formatkę od GaryFisher
To chyba dość świeży typ z tego browaru. Nie powiem, "bałtycka IPA" zamieszała w oczekiwaniach.
Będzie srogo-mocne ale jasne z chmielowym pierdachnięciem? 22 ballingi?
Nic z tegoAle...
-
Channel: Dania
2023-01-04, 20:57 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment