Cześć, dawno mnie tu nie było, wiec przepraszam, jeśli to nie ten dział. Oddam 120 butelek po piwie, głownie z Pinty, Alenrowaru i innych rzemieślniczych. Miały byc na cydr, ale nie starczyło pasji. Chętnych proszę o pw.
[ODDAM] 120 butelek po piwie, Grodzisk Maz.
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam. Na strychu przypadkiem znalazłem 2 stare butelki prawdopodobnie po piwie jedna koloru zilonego i napis gesch gesch unverkauflich na dnie napis e37, 2 butelka biała na dnie napis pG ,0,5 . Proszę o identyfikację który rok z jakiego kraju oraz ewentualna wartośc. Dziekuję . Pozdrawiam
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witam serdecznie, tym bardziej że to mój pierwszy post
Jeśli warzysz swoje trunki to to oferta dla ciebie - mam do oddania ok. 130 pustych, brązowych, półlitrowych, bezzwrotnych butelek po piwie. Za miesiąc się przeprowadzam i muszę zlikwidować moją mini kolekcję. Z butelek...-
-
-
W większości brązowe, część zielona czyste z etykietami i bez w ilości mniej 80 sztuk.
-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Cześć.
Butelki po moich 2 warkach, odbiór osobisty we Wrocławiu. 2 kontenery oczywiście w zestawie-
-
- Loading...
- Koniec listy.