Kupię polskie kapsle niebutelkowane - nowości

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tomek1986x
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.09
    • 73

Kupię polskie kapsle niebutelkowane - nowości

Kupię polskie nowości kapslowe (wyłącznie niebutelkowane) w rozsądnej cenie.
    Proszę o kontakt najlepiej na maila: beercaps@wp.pl. Prześlę listę braków.
    Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne.
    www.polskiekapslepiwne.pl
  • krzysztof30
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.11
    • 230

A jaka to rozsądna cena?

Comment

• Cooper
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2002.11
      • 6056

Jak ktoś ma dziewojki i jeszcze nowości to korzysta z obecnego napięcia gimbazy na kapsle i czym prędzej wygania je na allegro z kuptereskami typu (już takie widziałem) 15-20 pln.
      Zwłaszcza teraz kiedy sezon komunii i Dzień Dziecka klientela może być "przy kasce".
      Może być ciężko Tomek ale może ktoś się zgłosi...
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Tomek1986x
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2006.09
        • 73

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
        Jak ktoś ma dziewojki i jeszcze nowości to korzysta z obecnego napięcia gimbazy na kapsle i czym prędzej wygania je na allegro z kuptereskami typu (już takie widziałem) 15-20 pln.
        Zwłaszcza teraz kiedy sezon komunii i Dzień Dziecka klientela może być "przy kasce".
        Może być ciężko Tomek ale może ktoś się zgłosi...
        No właśnie ja szukam ludzi, którzy nie są aż tak napaleni na kasę i po prostu chcą pomóc wzbogacić kolekcję za normalną kasę, czyli max 1-2 zł za kapsel. A takich to ze świecą szukać...
        Jestem prostym kolekcjonerem, potrzebuję po 1 egzemplarzu niebutelkowanych kapsli w możliwie jak najlepszym stanie. Nie bawię się w szaleństwo na Allegro.
        Last edited by Tomek1986x; 2015-07-28, 21:30.
        Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne.
        www.polskiekapslepiwne.pl

Comment

• krzysztof30
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2007.11
          • 230

Ciekawe, czy za iles tam lat tak samo postąpisz sprzedając kapsle...

Comment

Przetwarzanie...
          X