Sprzedam Kufel Warki 1L i Kapsel Giełdowy z Lbn

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gambler
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2013.03
    • 168

Sprzedam Kufel Warki 1L i Kapsel Giełdowy z Lbn

Witam. Do sprzedania to co na zdjęciach Zainteresowanych proszę pisać
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• mor842
    Sprzedam kamionkowy kufel
    mor842
    Sprzedam kamionkowy kufel nie istniejącego, niemieckiego browaru Donnerbrau Saarlouis. Prawdopodobnie pochodzi z lat 30-tych. Stan zachowania bardzo dobry. Bez ubytków i pęknięć z dobrze zachowanym "nadrukiem". Stare oznaczenie pojemności. Nie wiem jak go wycenić. Więc śmiało można...
    2020-01-26, 22:25
  • pegie23
    Kufel
    pegie23
    Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
    Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......
    2021-07-10, 19:19
  • grodek
    Sprzedam kapslownicę Grifo Heavy Duty
    grodek
    Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
    2024-03-10, 19:37
  • SielskieWzgorze
    Pierwsze warki - Czeski Leżak, Koźlarz
    SielskieWzgorze
    Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza".
    ...
    2024-02-19, 10:28
  • badejza
    przypinka piwna do wymiany na kapsel
    badejza
    Mam jeszcze taką przypinkę piwną z browaru Hirter z Austrii. Wykonana z takiego jakby filcu.
    Wymienię na jakiś fajny kapsel do kolekcji.
    Propozycje na maila
    badejzakot@gmail.com...
    2024-02-03, 17:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...