Wymiana/sprzedaż

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kerry1987
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.02
    • 17

Wymiana/sprzedaż

Witam. Mam do sprzedania/wymiany ok tysiąca puszek od piw z całego świata. Posiadam również dosyć pokaźną liczbę podstawek oraz etykiet piwnych na wymianę. Kapsle dziewice też się znajdą. Mnie interesują głównie polskie podstawki oraz żelowe naklejki na nalewaki z Polski oraz ze świata.
    Część puszek można zobaczyc na mojej stronie www.piwa.swiata.pl
    "Umeblowałem" już jeden cały pub w Łodzi. Myślę że jak ktos ma podobny pomysł, to puszki ode mnie moga się przydać.
    Attached Files
  • kerry1987
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.02
    • 17

Na zdjęciach tylko kilka sztuk etykiet, których posiadam zdjęcia. Etykiet posiadam całe pudełko w stanie dziewiczym, oraz te odklejane z butelek. Kapsli czy żelowych naklejek zdjęć nie posiadam, ale zawsze mogę zrobić.

Comment

Related Topics

Collapse

• Luki1946
      Początek kolekcji etykiet oraz kapsli.
      Luki1946
      Zbieranie etykiet oraz kapsli rozpocząłem kilka tygodni temu, tak więc kolekcja jest bardzo mała, a zbieram wszystko to co można ściągnąć z butelki (etykiety plus kapsel), którą sam osobiście wypiłem. Tym sposobem każda etykieta coś dla mnie znaczy czy powiązana jest z jakimś wspomnieniem,...
      2017-10-28, 17:53
    • dadek
      Luhačovice, Družstevní 142, Lázeňský pivovar/Restaurace U koňa
      dadek
      Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
      2021-12-20, 02:37
    • dadek
      Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
      dadek
      Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
      2023-08-23, 01:48
    • bastion
      Słowacja, Zabokreky Nad Nitrou 700, Farma U Durkovych.
      bastion
      Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...
      2023-05-24, 20:51
    • dadek
      Domažlice, Pivovarská 10, Městský pivovar Domažlice
      dadek
      W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...
      2023-05-18, 05:23
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...