PW etykieta Trubaków na polską tekturę.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pizmak666
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2006.12
    • 1907

PW etykieta Trubaków na polską tekturę.

Jak w temacie Zapraszam na PW.
    „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

Related Topics

Collapse

• ART
    Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
    ART
    Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
    2024-10-12, 21:15
  • Konrad131
    Witam szanowne grono!
    Konrad131
    Wypadałoby się przedstawić, a więc:
    do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
    Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
    2023-03-31, 15:18
  • Ahumba
    Bemowo, Pełczyńskiego 14, Pizza & Beer Etykieta
    Ahumba
    Z tyłu dawnego Hitu, Tesco (na Górczewskiej) jest spore nowe osiedle. Główną ulicą jest Pełczyńskiego. Przy tej ulicy znajduje się średniej wielkości pizzeria. Kilkanaście 2-osobowych stolików, które w razie potrzeby są zsuwane i kilka stołków barowych. Oprócz głównego "towaru",...
    2025-03-04, 19:16
  • kronos1194
    Butelki (około 200szt.)
    kronos1194
    Dzień dobry wszystkim.
    Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
    2024-04-01, 18:49
  • sam84
    Kolekcja 546 szklanek i kufli po napojach i piwach
    sam84
    Dzień dobry.

Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....
    2023-01-13, 19:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...