Poszukuję wygranych odwrotek HARNASIA Mocnego z lat 2010 i 2011

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gambler
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2013.03
    • 168

Poszukuję wygranych odwrotek HARNASIA Mocnego z lat 2010 i 2011

Witam.
    Tak jak napisałem w tytule poszukuje zwycięskich odwrotek kapsli Harnasia Mocnego (czarne kapsle) z lat 2010 i 2011 . W zbiorze brakuje mi tylko tych dwóch odwrotek z danego browaru. Chętnie wymięnię za inne wygrane odwrotki bądź kapsle albo poprostu chętnie kupię
    Pozdrawiam i dziekuję za wszelką pomoc
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gambler
    Witam.
    Tak jak napisałem w tytule poszukuje zwycięskich odwrotek kapsli Harnasia Mocnego (czarne kapsle) z lat 2010 i 2011 . W zbiorze brakuje mi tylko tych dwóch odwrotek z danego browaru. Chętnie wymięnię za inne wygrane odwrotki bądź kapsle albo poprostu chętnie kupię
    Pozdrawiam i dziekuję za wszelką pomoc
    Mam Harnasia normalnego i inne odwrotki z wygranych kapsli.
    Więcej na pW

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Perła, Janosik
      e-prezes
      Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
      2024-08-28, 19:02
    • heckler
      Rozstání-Moravská Třebová, Rozstání 31, Pivovar Mlejn
      heckler
      Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
      2023-08-30, 08:11
    • olmarcia
      Wymienię odwrotki Brackie (Wygrałeś kufel)
      olmarcia
      Wymienię odwrotki Brackie (Wygrałeś kufel) na wygrane odwrotki: Specjal, Perła, Królewskie, Orzeł itp.
      2016-08-22, 10:23
    • darekd
      Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
      darekd
      Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
      ...
      2023-02-07, 23:16
    • e-prezes
      Maskeron/Sante Adairius Rustic Ales, Kohia Nelson
      e-prezes
      Na RB jest u Sante, ale na tablicy był Maskeron. Czort wie! A ja wierząc zapewnieniom szefa, że "all local" tak opisuje.
      Dość czyste piwo, ale delikatna nuta jasnych owoców oraz wyraźna goryczka sprawia, że pije się dość odważnie kolejne porcje. Dość gładkie w odbiorze....
      2022-09-09, 16:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...