Nowe ety z Z&Z Wojkówka

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Nowe ety z Z&Z Wojkówka

Jak w temacie. Mam na wymianę nowe etykiety z Wojkówki: Kelsch, Kakadu, Aborygen, Sunny, Odys. To całkowicie nowe piwa i nowe wzory etykiet.
    Wymienię na podstawki: Piwo Warownia, Raduga może być 1 szt, Solipiwko, Kraftwerk, Zdrój
    Karpacki, Browar Brodacz, Puck, Gloger.
    Ewentualnie inne propozycje :-)
    Attached Files
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Jak ktoś nie ma nic na wymianę to mogę te etykiety sprzedać
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• wpadzio
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2011.06
      • 2654

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus Wyświetlenie odpowiedzi
      Jak ktoś nie ma nic na wymianę to mogę te etykiety sprzedać
      W ostateczności, jeśli nikt nie chce ich kupić to mogę je nawet.... oddać!

Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
      Serviatus status brevis est
      3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• solfernus
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.08
        • 1025

[QUOTE=wpadzio;1257506]W ostateczności, jeśli nikt nie chce ich kupić to mogę je nawet.... oddać!
        A i owszem zwłaszcza za bilety NBP

Comment

• tyskikufel
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2003.04
          • 772

A za kapselki dziewice polskie jest szansa na te etykiety, bo podstawek co wymieniłeś nie mam

Comment

• solfernus
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.08
            • 1025

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedzi
            A za kapselki dziewice polskie jest szansa na te etykiety, bo podstawek co wymieniłeś nie mam
            No niestety ale już parę dni temu etykiety zmieniły właściciela

Comment

Przetwarzanie...
            X