Może kogoś zainteresują...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Falos
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.11
    • 5

Może kogoś zainteresują...

Witam,
    Znajoma robiła małe porządki na strychu i trafiła na podstawki. Poprosiła mnie czy coś da się z nimi zrobić. Ja osobiście waflami się nie zajmuje, ale może któregoś z kolegów coś zainteresuje. Jak coś to PM.
    Attached Files
  • Falos
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.11
    • 5

Już niaktualne.

Comment

Related Topics

Collapse

• abernacka
      Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
      abernacka
      Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
      2024-03-16, 21:12
    • PK44
      Oddam resztki kolekcji mojego ojca
      PK44
      Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
      Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
      2024-01-20, 14:24
    • Bartbro
      Konsultacje w spawach technologii.
      Bartbro
      Dzień dobry,
      szukam osoby kompetentnej w sprawach technologicznych, z którą mógłbym przeprowadzić konsultacje dotyczącą projektu małego browaru.
      Możecie kogoś polecić?
      Pozdrawiam
      2023-11-30, 13:10
    • Alkoneser
      Heller-Trum, Stiftsgartenbier
      Alkoneser
      Alk: 5,7%
      Barwa: jak widać - bursztyn.
      Smak: jeżeli ktoś jest przyzwyczajony do dymnych piw do których przyzwyczaiła nas Schlenkerla to raczej będzie zawiedziony. Aromat dymu nie jest zbyt mocno wyczuwalny, dopiero w smaku czuć pewne nuty. Myślę, że to dobre wprowadzenie dla kogoś...
      2023-11-03, 23:15
    • ART
      Słowenia, Ribčev Laz 48, Info center Bohinj
      ART
      Punkt informacyjny przy markecie, poczcie i parkingu w centrum miejscowości. Przy okazji informacji turystycznej z różnymi pamiątkami, mają też kraftowe piwa w sprzedaży. Piwa są w lodówkach i na kilku regałach, lekko licząc z 50 różnych piw można tu zakupić - Pelicon, Reservoir dogs,...
      2023-08-14, 20:15
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...