Oddam w dobre ręce,17 heinekenów z zegarkiem, 2 Carlsbergi z pucharem i po jednym Carlsbergu z konieczynką/koroną. Wafle w ilości takiej jak na foto, Carlsberg z Danii (12.2014), Munchner z lotniska Berlin-br.Kapsle używane, niektóre mało ostrożnie otwierane, ale nie takie rzeczy się wyklepywano. Te z zegarkiem bym podzielił dla 2/3 osób. Te pojedyncze, jako komplet plus kilka zegarków. W drodze rewanżu chętnie przytulę polskie podkładki, ale nie jest to warunek konieczny, wystarczy ,,dziękuję'', , czyli co łaska
[oddam]Kapsle Heineken,Carlsberg-odwrotki.
Collapse
X
-
Nie słyszałem żeby Ozujsko i Karlovacko robili na Słowacji. To Chorwacja. A Nymburk CzechyLast edited by genea; 2015-10-16, 15:50.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Nie jestem pewien tylko tego ostatniego kapsla. Ale wydaje mi się, że widziałem piwo z podobnym kaplsem na festiwalu czeskich piw. Jeśli się nie mylę to piwo nazywało się chyba Prazacka czy jakoś takZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pivotal Wyświetlenie odpowiedziTen z portretem,także jest z Czech. Żatecky Pivovar- Baronka.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
A tak przy okazji. Masz jeszcze jakieś podkładki na wymianę? Byłbym zainteresowany tym świątecznym Carlsbergiem. A jakieś polskie by się znalazły...Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
Comment