Podkładki pod kufel zbycie kolekcji
Collapse
X
-
-
Wg. ostatniej ankiety Tomasz P. ma grubo ponad 52500 podstawek. I systematycznie jego kolekcja rośnie.
A swoją drogą to chyba tylko kolega noodles jako najlepiej obeznany w niemieckich dekielkach byłby zainteresowany kupnem tych podstawek. Chociaż 5 tysięcy nowych wzorów chyba by nie znalazł. Ale wszystko jest możliwe. Ze dwie, trzy noce zarwane były by na pewno
Już kiedyś była kolekcja 10000 szt do sprzedania:
Poszła za 304 euro. Należy jednak zaznaczyć, że to jest raczej możliwe na ebay.de!Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.Comment
Related Topics
Collapse
-
Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......-
Channel: Identyfikacja
-
-
Dzień dobry,
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2024-01-20, 14:24 -
-
Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...-
Channel: Śląskie
-
-
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-07-29, 21:13 -
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment