Witam serdecznie, chciałbym sie spytac czy ktos z was nie makapsli do oddania w moje ręce, lub za małą opłata Pozdrawiam
Kapsle od piwka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Boncior Wyświetlenie odpowiedziWitam serdecznie, chciałbym sie spytac czy ktos z was nie makapsli do oddania w moje ręce, lub za małą opłata Pozdrawiam
Ja mam kapsle do zbycia. Nie kolekcjonowałem, tylko po prostu wrzucałem każdy nowy do pojemnika w piwnicy. Wszystkie są z piwa (otwierałem tak żeby kapsla nie zgiąć). Kapsle są głównie z piw polskich, niemieckich, angielskich, belgijskich i amerykańskich. Coś tam innego się pewnie jeszcze trafi. Na oko mam ze 300, ale będę musiał policzyć
Nie chcę za to pieniędzy, chętnie przytuliłbym prezent w postaci szkła nonic sztuk (z logo jakiegoś polskiego kraftowego browaru). Nie znam się na kolekcjonerstwie więc nie wiem czy takie kapsle są cokolwiek warte. Dla początkującego zbieracza może się nadają
p.s. lokalizacja Łódź
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika malt_worm Wyświetlenie odpowiedziCzołem
Ja mam kapsle do zbycia. Nie kolekcjonowałem, tylko po prostu wrzucałem każdy nowy do pojemnika w piwnicy. Wszystkie są z piwa (otwierałem tak żeby kapsla nie zgiąć). Kapsle są głównie z piw polskich, niemieckich, angielskich, belgijskich i amerykańskich. Coś tam innego się pewnie jeszcze trafi. Na oko mam ze 300, ale będę musiał policzyć
Nie chcę za to pieniędzy, chętnie przytuliłbym prezent w postaci szkła nonic sztuk (z logo jakiegoś polskiego kraftowego browaru). Nie znam się na kolekcjonerstwie więc nie wiem czy takie kapsle są cokolwiek warte. Dla początkującego zbieracza może się nadają
p.s. lokalizacja Łódź
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziA inne szkło nie interesuje Ciebie?
Comment
-
-
nie rozumiem za bardzo? Jako stary wyjadacz dwie trzecie moich kapsli wywalisz pewnie do kosza. Dlatego napisałem, że to co ja mam to lepiej by się przydało jakiemuś początkującemu zbieraczowi.
Zrobię zdjęcie i wrzucę to będziemy dyskutować dalej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPolskich kraftowych noniców nie ma za wiele, więc może chodzi o ten jeden?
Comment
-
-
A co to jest szkło nonic ? Jestem starym wyjadaczem a nie kumam tego terminu aż dziwne. Może chodziło o szkło tonic ale po tonicu jeszcze szkła nie widziałemPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
dobra zrobiłem fotki, po zgrubnym policzeniu wyszło chyba ze 160 unikalnych kapsli, reszta to powtórki (razem coś między 250 a 300)
duża rozdzielczość to wrzucam linki
ręka niepewna to z ostrością problemy, ale nie chciałem robić z lampą.
Oddam za darmo początkującemu kolekcjonerowi, dla mnie nic nie warte bo niedługo pewnie i tak bym to wywalił na śmieci.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika malt_worm Wyświetlenie odpowiedzidobra zrobiłem fotki, po zgrubnym policzeniu wyszło chyba ze 160 unikalnych kapsli, reszta to powtórki (razem coś między 250 a 300)
Oddam za darmo początkującemu kolekcjonerowi, dla mnie nic nie warte bo niedługo pewnie i tak bym to wywalił na śmieci.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika malt_worm Wyświetlenie odpowiedziOddam za darmo początkującemu kolekcjonerowi.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziJestem zainteresowany5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika malt_worm Wyświetlenie odpowiedzidobra zrobiłem fotki, po zgrubnym policzeniu wyszło chyba ze 160 unikalnych kapsli, reszta to powtórki (razem coś między 250 a 300)
Comment
-
Comment