Poszukuje butelki Pinty - Kwas Alfa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Hoppyman
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.08
    • 3

Poszukuje butelki Pinty - Kwas Alfa

Witam,
    Od jakiegoś czasu zbieram butelki po piwach z polskich browarów rzemieślniczych. Kolekcja rośnie prężnie, w pocie czoła opróżniam kolejne butelki, ale brakuje mi jednego okazu z powszechnie lubianej Pinty. Miejsce na półce już przygotowane, brakuje tylko głównej zainteresowanej. Niestety nie udało mi się załapać na Kwas Alfa w wersji butelkowej- skosztowałem tylko wersji beczkowej.

Dlatego jeśli ktoś posiada u siebie zbędną butelkę po Kwasie Alfa- bardzo chętnie przygarnę za drobną opłatą lub wymienię na butelkę po Imperatorze Bałtyckim!
    Proszę o info na priv- dogadamy szczegóły transakcji.

Na zdrowie!
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

Widziane 3 dni temu u Byka

Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Hoppyman
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2015.08
      • 3

Dzięki wielkie za szybką odpowiedź, niestety jestem z Wrocławia a wymieniony przez Ciebie sklep nie oferuje sprzedaży wysyłkowej więc temat w dalszym ciągu aktualny.

Comment

• bklauzinski
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2014.06
        • 4

Ja mam chyba nawet dwie sztuki, jeśli nadal aktualne. Też z Wrocławia jestem.

Comment

• cembaluk
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2013.10
          • 39

u mnie pod domem jest w sklepie - chata polska na głogowskiej - boczna legnickiej.
          oczywiście wrocław
          piotr

Comment

• Hoppyman
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2015.08
            • 3

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cembaluk Wyświetlenie odpowiedzi
            u mnie pod domem jest w sklepie - chata polska na głogowskiej - boczna legnickiej.
            oczywiście wrocław
            Dzieki serdeczne, w niedziele nabylem piwo, kolekcja uzupelniona

Comment

• NightHawk
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2008.08
              • 108

jakbyś jeszcze potrzebował to mam butelki z pierwszej i drugiej warki

Comment

Przetwarzanie...
              X