W skład kolekcji wchodzą głownie szklanki z Polski najwięcej z mazowsza a także kolekcje z motywami tzw. serie browarów takich jak tyskie,okocim,lech,grolsh,bosman,żubr,piast ,carlsberg,żywiec,tatra,brok. Posiadam również buty od 0,1 do 2 L,szklanki 3 L,piłki .Troszkę mix-u z zagranicy.Różne ciekawe krztałty i rozmaitości.Wszelkie pytania piszcie na PW chętnie odpowiem ewentualnie fotki też prześle Pozdrawiam
Sprzedam Kolekcje szklanek
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Proszę o zdjęcia celem dokładniejszego rozeznania oferty.
Z tego co czytam jest na co popatrzeć z oferowanego asortymentu.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ... -
-
Interesuje mnie Łomża i pokale 500 ml na nóżce. Mogę na coś liczyć?Comment
-
Chętnie bym to zrobił ale nie widzę pomocy jak to zrobić gdzie tu wstawic zdjecia i w jaki sposóbComment
Related Topics
Collapse
-
Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!
Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam,
do sprzedania mam moją kolekcję podkładek pod piwo, zbieraną przez ostatnie 20 lat.
Posiadam podkładki z lat '90, '00 i współczesne, głownie z krajów takich jak Polska, Czechy, Węgry, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Słowacja, Wlk. Brytania, ale też...-
-
-
Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 18:37 -
-
Witam,
Sprzedam kolekcję:
https://zapodaj.net/6cef4d03b9930.jpg.html
https://zapodaj.net/507a1e79e0623.jpg.html
Proszę o propozycje...
-
2018-05-27, 12:15 -
-
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2023-07-27, 18:05 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment