Posiadam do sprzedania piękną kolekcje nie używanych kufli oraz pokali, polskie i zagraniczne. 41 szt kufli i 59 pokali. Przy kupnie całości cena jednostkowa wynosi za pokal 1.50 zł a kufel 5 zł. Wśród pokali są między innymi dwa pokale z autografem Adama Skórnickiego.Pojemność kufli do 1 litra. Cała kolekcja jest w stanie idealnym.zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila prześlę pozostałe zdjęcia, odbiór najchętniej osobisty Wrocław
Sprzedam ładną kolekcję kufli i pokali
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Posiadam do sprzedania piękną kolekcje nie używanych kufli oraz pokali, polskie i zagraniczne. 41 szt kufli i 59 pokali. Wśród pokali są między innymi dwa pokale z autografem Adama Skórnickiego.Pojemność kufli do 1 litra. Cała kolekcja jest w stanie idealnym.zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila prześlę pozostałe zdjęcia, odbiór najchętniej osobisty WrocławOstatnia zmiana dokonana przez globtroterki; 2015-08-22, 15:18.
Related Topics
Collapse
-
Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!
Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam, sprzedam dużą ilość kufli ok 180sztuk w tym kilka dubli, jako że wartość tej kolekcji nie jest mi znana liczę na państwa uczciwość.
Poniżej zamieszczam link do zdjęć wszystkich kufli:
https://tufotki.pl/Wo0c0
Jestem ze Śląska a konkretnie z Rudy Śląskiej, odbiór tylko...-
2018-09-23, 22:04 -
-
Witam,
do sprzedania mam moją kolekcję podkładek pod piwo, zbieraną przez ostatnie 20 lat.
Posiadam podkładki z lat '90, '00 i współczesne, głownie z krajów takich jak Polska, Czechy, Węgry, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Słowacja, Wlk. Brytania, ale też...-
-
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Dzień dobry,
Odziedziczyłem kolekcję kufli (ok. 330 sztuk), którą zamierzam sprzedać.
Nie mam pojęcia ile kolekcja jest warta więc proszę o uczciwe i poważne oferty.
Poszukuję również osoby mogącej wycenić kolekcję.
Kilka zdjęć poglądowych.
Więcej...-
2016-08-10, 12:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment