Szkło na OLX

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • waclaw67
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.06
    • 488

Szkło na OLX

Może kogoś zainteresuje.
    Ogłoszenie nie moje.Znalazłem przypadkowo.
    OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
  • Stolp
    🍼🍼
    • 2002.06
    • 493

oczywiście przypadkowo sprzedający też z Krakowa
    Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
    Szukam
    e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
    https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa

Comment

• waclaw67
      • 2009.06
      • 488

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stolp Wyświetlenie odpowiedzi
      oczywiście przypadkowo sprzedający też z Krakowa
      Licząc się z takimi wpisami zaznaczyłem powyżej,że nie mam nic wspólnego z tą osobą.
      Mam włączony podgląd jako "obserwowane,"wszystkich ofert z Krakowa /bo zawsze coś się może trafić interesującego na miejscu/,oraz podstawki z polski więc wychwytuję takie oferty.

Comment

• Stolp
        🍼🍼
        • 2002.06
        • 493

OK, a poza tym szkło raczej popularne.
        Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
        Szukam
        e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
        https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa

Comment

Przetwarzanie...
        X