Mam do wymiany 1200 podstawek niemieckich,ponad 500 belgijskich, ponad 500 różnych krajów. Każda inna. Jest też ze 250 kapsli polskich,dziewiczych i 500 polskich zdejmowanych.Potrzebne nowości etykiet polskich.
wymiana podstawek na etykiety
Collapse
X
-
jakieś zdjęcia można gdzieś zobaczyć?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem... -
Ale skany kapsli proszę.Comment
-
Jestem nadal zainteresowany podkładkami, ale ciągle nie wiem co masz... W belgijskich są jakieś z browaru Stella Artois?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
-
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
do sprzedania setki podstawek i kapsli, Wrocław; zainteresowanych proszę o kontakt, najlepiej telefoniczny - 607 228 403
-
-
-
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Jestem kolekcjonerem z Czech. Oferuję starsze polskie etykiety (maksymalnie PN / 60, kilka etykiet to PN / 66) w 559 sztukach, siebie nawzajem. Chciałbym zobaczyć nowe polskie etykiety (od 2014 r.) Lub etykiety minibrowarów. Dla dużych etykiet browarniczych 3: 1, 1: 1 dla etykiet z minibrowarami....
-
-
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment