Kupię kapsle TYMBARK

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gambler
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2013.03
    • 168

Kupię kapsle TYMBARK

Witam.
    Interesują mnie odkręcane kapsel z napoju TYMBARK. Zrywki i duże nakrętki metalowe odpadają Zależy mi na uzbieraniu całej serii odwrotek danego napoju , mam nadzieje że pomożecie koledzy.
    Pozdrawiam
  • Silbier
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.03
    • 284

Mam Tymbark ze 100 sztuk i inne. Czy takie Cię interesują?
    Załączam przykłady.
    Attached Files

Comment

• Gambler
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2013.03
      • 168

Metalowe zakrętki mnie nie interesują. Interesuja mnie odkręcane kapsle Tymbarka.

Comment

• Silbier
        Porucznik Browarny Tester
        • 2004.03
        • 284

OK! Może są inni kolekcjonerzy zakrętek???

Comment

Related Topics

Collapse

• Grbuy
          Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
          Grbuy
          Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
          2023-11-30, 20:57
        • Gambler
          Kupię Kapsle
          Gambler
          Witam. Interesują mnie kapselki tymbarka ale nie żadne zrywki czy metalowe nakretki odkręcane tylko zwykłe kapselki jak na zdjęciu poniżej. Pozdrawiam
          ...
          2016-10-12, 09:54
        • dadek
          Belgia, Gent, Dok Noord 4B (Hal 16), Dok Brewing Company
          dadek
          Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
          2024-09-19, 02:44
        • Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • pebejot
          Grecja, Ateny, Lemesou 3, Paragon Brewery
          pebejot
          Sporych rozmiarów browar regionalny z własnym wyszynkiem zlokalizowany z dala od centrum Aten, za to tuż przy stacji metra Agios Dimitrios czerwonej linii 2.
          Jest to otwarty w 2021 roku browar w stylu amerykańskim. Wszystko znajduje się w hangarze dawnej hali przemysłowej.
          Pół powierzchni...
          2024-06-28, 08:00
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...