Witam poszukuję kapsli z całego świata , podstawek , gazetek , ulotek piwnych jeśli ktoś nie potrzebuje , a chce się ich pozbyć to chętnie przyjmę najlepiej w Tychach mogę dojechać ale tylko w weekendy
Co masz na myśli pisząc "z całego świata"? Bo cały świat to mogą być równie dobrze Czechy (do których mamy bliżej, niż do Warszawy ), jak i Kirgistan, czy Uganda
Ostatnia zmiana dokonana przez WojciechT; 2016-01-28, 22:51.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT
Co masz na myśli pisząc "z całego świata"? Bo cały świat to mogą być równie dobrze Czechy (do których mamy bliżej, niż do Warszawy ), jak i Kirgistan, czy Uganda
W/g mnie powyższe kraje mieszczą się w określeniu cały świat.Cały świat , to cały świat- co tu jeszcze tłumaczyć?
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
W skład browaru wchodzą:
Śrutownik
Kapslownica + ok 800 kapsli
Garnek emaliowany 20L
Chłodnica zanurzeniowa - miedziana własnej budowy
Suszarka do butelek
7 skrzynek butelek, ok połowa z zamknięciem patentowym...
Comment