Odświeżam temat wymiany polskich kapsli dziewiczych na podstawki z egzotycznych krajów, sporo nowości promocyjnych i nowych kapsli z ostatnich miesięcy plus starsze wzory, więcej info , patrz post wyżej
Mam sporo polskich nowości w dziewiczym stanie ( kapsle ) do wymiany za podstawki zagraniczne z egzotycznych krajów , plus z 400 wzorów kapsli zagranicznych też dziewice plus etykiety , kontakt jak wyżej
Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.
Sprzedam ponad 5200 kapsli dziewiczych , browary polskie , trochę giełdowych i napoje, co do ilości wzorów na pewno 1450 a może więcej , kapsle w ilości od 1 do 5 max z jednego wzoru , zdjęcia na FB na moim profilu , tylko poważne oferty , wyślę foto
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Cześć,
mam na zbyciu sporo birofiliów. Są to:
- podstawki polskie oraz zagraniczne
- stare polskie etykiety (od lat 60. aż do końca XX wieku)
- kraftowe etykiety (w dużej mierze odklejane z butelek i puszek)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wymienić...
Comment