Kufle i szklanki - wymiana/ sprzedaż

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • czteropak
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.10
    • 10

Kufle i szklanki - wymiana/ sprzedaż

Witam serdecznie. W związku z robionymi porządkami i zmianą preferencji dotyczących mojej kolekcji zdecydowałem się pozbyć części szkła, mianowicie prezentowanych poniżej przedmiotów. Interesuje mnie zarówno wymiana jak i sprzedaż. Możliwa wymiana na kapsle (najlepiej niebutelkowane), podstawki, etykiety i inne birofilia . Motywy mnie interesujące to: związane z Browarami Łódzkimi oraz ze sportem z innych browarów polskich i zagranicznych (szczególnie: piłka nożna, hokej, żużel i inne - np. postać zawodnika, nazwa, herb klubu itp). Proszę o kierowanie poważnych ofert na PW - postaram się na wszystkie pytania w miarę możliwości jak najszybciej odpowiadać.
    Oto link:

Możliwy odbiór osobisty w Łodzi, ewentualnie wysyłka za pośrednictwem PP i zgodnie z jej cennikiem.
    Niestety sierpniowa giełda w Łodzi się nie odbędzie - o czym informował na forum Genea - więc zostałem zmuszony wybrać ten sposób pozbycia się szkła.
  • czteropak
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.10
    • 10

Odpowiadając na pytania stwierdzam, że oczywiście istnieje możliwość wymiany/ sprzedaży pojedynczych kufli i szklanek posiadanych przeze mnie. Zapraszam.

Comment

Przetwarzanie...
    X