Witam serdecznie. Do sprzedaży mam zdublowany egzemplarz bardzo ciekawej pozycji książkowe, mianowicie: "Browarnictwo Łódzkie przełomu XIX i XXw. Dla tych co znają pozycję nie muszę podkreślać jaki to biały kruk. Zupełnie przypadkowo znalazłem ją u znajomego i po wielkich trudach dokonałem wymiany (pierwszy egzemplarz kupiłem w marcu br.). Książka jest w bardzo dobrym stanie bez zagięć i otarć - pochodzi z 1983 roku, nakład: 500 egz. Czekam na poważne propozycje - jeżeli cena mnie zadowoli to przekaże je w dobre ręc. Wiadomości proszę kierować na PW. Pozdrawiam.
Książka Browarnictwo Łódzkie
Collapse
X
-
Zwrot "przekażę w dobre ręce" kojarzy mi się raczej z oddaniem czegoś komuś za free kto na to zasługuje a tutaj to po prostu licytacja kto da więcejPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Może źle się wyraziłem pisząc o "przekazaniu" - chodziło mi o to że mając dwie takie same pozycje książkowe o niebagatelnym charakterze nastąpiła sposobność do sprzedaży jednej z nich ku uciesze przyszłego nabywcy - podobno szczęściem należy się dzielić. Wg mojej wiedzy, zamieszczając swoje ogłoszenie jestem przekonany że książka nie trafi do przypadkowej osoby. Pozdrawiam.
Comment
-
-
Spoko.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment