Podkładki wszelakie
Collapse
X
-
Normalnie szczęka mi się na podłodze pogruchotała. Masz podstawkę piwną z Bora Bora?
Jest na niej nazwa wyspy czy to zwykłe jajko Hinano Tahiti ewentualnie Obolon Beer Mix z dopiskiem Bora Bora?Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu forum - jeśli nie, proszę o korektę. A przybyłem tutaj, poszukując pomocy. Znalazłem w necie kiedyś ciekawy challenge, mianowicie gość kupił piwo z każdego państwa, które grało w piłkarskich mistrzostwach świata i...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...-
Channel: Mołdawia
-
-
W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny
. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
-
Channel: Niemcy
2023-10-04, 23:21 -
-
Witam , jak ktoś ma zbędne podkładki , wafle to chętnie przygarnę , interesują mnie zarówno zagraniczne jak i polskie
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Jak wyżej, sprzedam etykiety z krajow europejskich.Informacje na PW.
Pozdrawiam-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment