Po przeszukaniu zapomnianych zakamarków wyszperałem trochę szkła, którego chciałbym się pozbyć (sprzedać): Polska, Belgia, USA, Bułgaria ... Poniżej zdjęcia poszczególnych ofert. Sugerowałbym odbiór osobisty w Gliwicach lub na najbliższej styczniowej giełdzie w Warszawie. Wszelkie pytania proszę kierować na P/W.
Szklanki na sprzedaż
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
-
-
-
-
-
Comment
-
Z grupy szkiełek za 10 PLN wypadły również:
- szklanka, pszeniczniak MAJER
- kufel giełdowy ŻYWIECComment
-
Kolejne pozycje znalazły już nabywców:
- szklaneczka Ciechana
- kielich Bons Veux / Belgia
- kielich Moinette / BelgiaComment
-
Kilka pozycji wróciło do oferty:
- Kufel Taybeh - Palestyna
- Szklanka - przystanek Tleń
- kielich Bons Veux / Belgia
- kielich Moinette / BelgiaComment
-
Related Topics
Collapse
-
Special bitter z podserii sentymentalnej "Back in style" czyli powrotów do zapomnianych i niemodnych stylów.
5% alk, East Kent Golding
Miedziane. Ciut siarki na początek, słodowość w nosie, w ustach też sporo goryczki. Słodowość fajna lekko podpalane, miękkie...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
W związku z tym, że Bierhallowego piwka popijemy sobie w czasie giełdy, a cena jego raczej nie nastraja do dłuższych nasiadówek mam zapytanko, czy macie jakieś propozycje pogiełdowe?
Powiśle? Okupacja czyjejś chaty?
-
Jednym z wielu zapomnianych stylów piwa jest Broyhan, występujący też pod nazwami Broihan lub Breyhan. To jęczmienno – pszeniczne piwo, powstałe w XVI w. w Hanowerze, które rychło zyskało dużą popularność i w różnych odmianach rozpowszechniło się w całych północnych i środkowych...
-
Channel: Opracowania
-
-
Lokal, a właściwie miejsce historyczne... W XIX wieku, gdy powstał była tam cukiernia, kawiarnia modna wśród aktorów pobliskiego Teatru Słowackiego. W czasach autonomii Krakowa bywali tam "rządowi". Z tego okresu pochodzi kolumnada na zewnątrz pełniąca funkcję ogródka letniego....
-
Channel: Kraków
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment