Po przeszukaniu zapomnianych zakamarków wyszperałem trochę szkła, którego chciałbym się pozbyć (sprzedać): Polska, Belgia, USA, Bułgaria ... Poniżej zdjęcia poszczególnych ofert. Sugerowałbym odbiór osobisty w Gliwicach lub na najbliższej styczniowej giełdzie w Warszawie. Wszelkie pytania proszę kierować na P/W.
Szklanki na sprzedaż
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
-
-
-
-
-
Comment
-
Z grupy szkiełek za 10 PLN wypadły również:
- szklanka, pszeniczniak MAJER
- kufel giełdowy ŻYWIECComment
-
Kolejne pozycje znalazły już nabywców:
- szklaneczka Ciechana
- kielich Bons Veux / Belgia
- kielich Moinette / BelgiaComment
-
Kilka pozycji wróciło do oferty:
- Kufel Taybeh - Palestyna
- Szklanka - przystanek Tleń
- kielich Bons Veux / Belgia
- kielich Moinette / BelgiaComment
-
Related Topics
Collapse
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
W związku z tym, że Bierhallowego piwka popijemy sobie w czasie giełdy, a cena jego raczej nie nastraja do dłuższych nasiadówek mam zapytanko, czy macie jakieś propozycje pogiełdowe?
Powiśle? Okupacja czyjejś chaty?
-
Jednym z wielu zapomnianych stylów piwa jest Broyhan, występujący też pod nazwami Broihan lub Breyhan. To jęczmienno – pszeniczne piwo, powstałe w XVI w. w Hanowerze, które rychło zyskało dużą popularność i w różnych odmianach rozpowszechniło się w całych północnych i środkowych...
-
Channel: Opracowania
-
-
Wynika ona z prac nad mapą polskich pubów.
Nie wnikam to jakie są ceny, czy są regularne dostawy, czy piwo jest świeże.
Nie wiem nawet czy te dane są aktualne, ale to już od forumowiczów zależy.
W każdym bądź razie, wg tego co wyszperałem na tym forum dostępność piw... -
ponowię swoje pytanie: czy ktoś pamięta Red EB?
co się stało, że go nie produkują...
do listy zapomnianych piw dorzucę jeszcze:
10,5 od Lecha
Tauber (niestety nie wiem skąd poza, tym ze z Plusa) moze wciąż go gzieś robią!-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment