Tymbark Twist-off

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gambler
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2013.03
    • 168

Tymbark Twist-off

Witam.
    Poszukuję kapsli ze zdjęcia .Chodzi dokładnie o ten model kapsla który sie odkręca z butelki a nie zrywa. . Kupię każdą ilość.
    Pozdrawiam
    Click image for larger version

Name:	Tymbark Twist-off.jpg
Views:	1
Size:	19,7 KB
ID:	2095132

Related Topics

Collapse

• Andrzej2025
    Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
    Andrzej2025
    Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
    2025-01-28, 14:19
  • ART
    AleBrowar, Farm Gift
    ART
    Na etykiecie mamy utytłanego świniopasa utrzymanego w AleBrowarowej stylówie, trzymającego pod każdą pachą świniaka.

Nazwa Farm i gift nijak mi nie pasują do przywołanej nazwy stylu American Pale Ale. Szczególnie gdy się to piwo doprowadzi do ust.

Bardziej to saison...
    2025-01-05, 00:30
  • Mar11111
    Początki z brewkitem...
    Mar11111
    Cześć. To mój pierwszy temat, chciałem Was zapytać o pewną sprawę.
    ​​​​​​Nastawiłem dwa tyg temu moją drugą "partię" piwa z brewkitu. Pierwszy to był Coopers Lager + drożdże z zestawu + 1kg glukozy. Po ok 10 dniach ilość cukru wskazywało na 1BLG. Zabutelkowałem,...
    2024-04-20, 14:46
  • pebejot
    Rumunia, Bukareszt, Strada Domnița Anastasia 4, Ironic Beer
    pebejot
    Nowy browar restauracyjny w centrum Bukaresztu, założony w 2022 roku.
    Z głównego dworca kolejowego można dojechać bezpośrednio trolejbusem linii 55.
    Wielkopowierzchniowy lokal wygląda jak zaanektowany salon meblowy lub galeria sztuki.
    Wewnątrz hipsterstwo ciężko gatunkowe,...
    2023-12-23, 12:50
  • dadek
    Chorwacja, Solin, ul. don Frane Bulića 4, Brew My Beer
    dadek
    O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
    Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...
    2021-10-28, 02:02
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...