Witajcie. W związku z tym, że mam możliwość zdobycia belgijskich fantów piwnych, a chciałbym pomoc kolekcjonerom, pytam piwoszy czego najbardziej szukacie. W miarę możliwości postaram się pomóc. Pozdrawiam
Jestem zainteresowany szkłem głównie Palm i Duvel oczywiście jak najnowszym.Dodatkowo jeszcze wszystko w tematyce diabelskiej ,trole, gnomy i czarownice itp.
szkło gordon o charakterystycznym kształcie, oczywiście podstawki, ety, kapsle z ciężarówkami oraz podstawki guinness których nie mam.
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Comment