Kujawiak Bydgoszcz - materiały i projekty marketingowe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzeber
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 2899

Kujawiak Bydgoszcz - materiały i projekty marketingowe

Sprzedam lub wymienię paczkę materiałów i projektów marketingowych z browarów Bydgoskich Kujawiak. Materiały z różnych stadiów zatwierdzania, wiele z nich nigdy nie weszło do produkcji. Ciekawa sprawa dla osób zainteresowanych regionem, browarem lub tematem. Cena 30 PLN + ew. koszty wysyłki.

W razie czego mogę przesłać więcej informacji lub zdjęć.
    Attached Files
    pozdrawiam
    www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Related Topics

Collapse

• ART
    2023.09.15 - Bydgoszcz
    ART
    Była Toruń to musi być i ten no Bydgoszcz. :d

Jak bedziesz szwendał(a/o) się piwnie po Bydgoszczy w piątek ew. sobotę to może udałoby się wspólnie wychylić kufelek. Nie deklaruję miejsca i godziny, gdzieś tam bedziemy peregrynować po okolicy. Można się wpisać lub zostawić...
    2023-09-14, 19:28
  • Prusak
    Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
    Prusak
    Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
    2024-02-07, 18:00
  • ART
    Bydgoszcz, Marii Skłodowskiej Curie 14, Palanyca. Restauracja ukraińska
    ART
    Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.

Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.

...
    2024-03-24, 13:22
  • Mason
    Materiały o historii porteru
    Mason
    Powoli, słowo po słowie powstaje książka mojego autorstwa o porterze bałtyckim. Jednym z rozdziałów będzie oczywiście historia, zahaczająca o genezę porteru jako takiego w Londynie, jego sukces eksportowy i dalsze losy w krajach basenu Morza Bałtyckiego. Od pierwszych porterów warzonych...
    2024-02-11, 18:12
  • ART
    Bydgoszcz, Teofila Magdzińskiego 7, OGIEŃ Craft beer & pizza
    ART
    Robiąc przeszwend po bygdoskich lokalach z ciekawszym piwem trafiliśmy w Ogień.

Właściwie to głód był naszym przewodnikiem na pierwszym miejscu a na drugim piwne pragnienie. Pizza wychodzi im świetnie, bez 2 zdań.

Piwnie to jest kran z Moczybrodą - czas serferów....
    2023-10-17, 20:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...