[Sprzedam] Duza ilosc kapsli - polskich i zagranicznych

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Cooper
    Cooper - 26 kapsli zagranicznych ID
    Cooper
    Spuchłem.
    Większość rozkminiłem sam bez problemu. Te które zostały ale miały w miare orginalne napisy prawie wszystkie zidentyfikowałem oszukiwarką. Pozostały te przypadki cięższe. Z nich co prawda kilka podejrzewam skąd pochodzą np lew to być może Sri Lanka, OB chyba Chiny bo...
    2020-04-20, 16:03
  • Alkoneser
    Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
    Alkoneser
    Cześć,
    moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
    Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
    2023-06-20, 13:01
  • Grygajestem
    Wymiana kapsli
    Grygajestem
    Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
    2022-07-13, 13:59
  • Marcin_M_T
    POSZUKUJĘ TYCH OTO KAPSLI
    Marcin_M_T
    Witam !
    Poszukuję tych oto kapsli ze zdjęć do uzupełnienia moich braków w kolekcji kapsli.Jeśli ktoś by chciał odsprzedać w rozsądnej cenie to bardzo proszę o kontakt na P.W W załączeniu zdjęcia . { zdjęcia pochodzą z internetu NIE SĄ MOJĄ WŁASNOŚCIĄ } Dziękuję za odpowiedź...
    2019-07-05, 20:41
  • Dermid
    Identyfikacja kapsli (3)
    Dermid
    Witam forumowiczów,
    wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
    2020-03-04, 21:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...